Den här korta videon kommer att ge dig ett hum om hur den här metoden fungerar.

 

Den behövs för att göra skillnad mellan det du har NU och det som du vill ha i framtiden.

 

 

Så här kan din väg till förändring se ut

 

Egentligen är vi inte så glada för förändringar, eller hur? Man behöver göra en extra ansträngning och ibland känns det jobbigt och motigt.

 

Så det första som många klienter säger är t ex  "Neeeeeej, egentligen vill jag inte men chefen säger att ... Men själv skulle jag aldrig....Jag bara kan inte göra det som krävs...Neeeeej..."

 

Men efter ett tag och ett par livliga diskussioner med coachen kommer du säkert fram till att det finns fördelar med den kommande förändringen. Den är inte bara till ondo. Och då väcks din nyfikenhet och en försiktig önskan att... "Ja...jag vill göra det....men jag vet inte hur...." Och då tittar vi på olika alternativ och DU väljer det som passar dig bäst.

 

Efter några försök börjar du känna att så farligt var det inte och att du verkligen börjar bemästra det som var målet med din utveckling. Detta leder till en ökad motivation och naturligtvis till framgång.

 

På vilket trappsteg befinner du dig just nu? ;-)


------------------------------------------------


OM du fortfarande tycker att du inte riktigt fått grepp om vad coaching innebär så boka ett 30 min "prova-på"-samtal. Det är gratis.


Och efter det får vi utvärdera om det är nånting för dig och se om kemin mellan oss stämmer.

Jag vill gärna boka "prova-på-coaching"