Vi är ett nätverk av coacher med olika kompetenser och profileringar. Var och en av oss har eget företag och vi samarbetar ofta kring olika projekt. Detta ger oss flexibilitet och en maximal anpassning till kundernas behov.


Vår ambition är att med all vår erfarenhet och olika verktyg skräddarsy en tjänst som passar just dig eller ditt företag.

Heeeeej!

 

Mitt namn är Nicole Appelbäck. Det är jag som är ägaren till Coacheliten och har förmånen att samarbeta med dessa härliga coacher.

 

Nu är jag inne på min andra certifiering - Professional Certified Coach. Det som utmärker min coaching är intuition, respekt och empati.

 

Jag blir alltid häpen över de resultat som människor och grupper uppvisar när de har bestämt sig att förbättra sitt liv eller situationen på arbetsplatsen. Läs mer om mig...

 

 

 

 

 

Hej!

 

Ylva Ekdahl här.

 

Jag arbetar som coach, utbildare, workshopledare, konsult och informatör, dvs använder hela verktygslådan för att hjälpa dig och din organisation på bästa sätt.

 

Jag är den som går in och lyssnar, hjälper till att strukturera tankar, idéer och processer. Som inspirerar, motiverar och diskuterar.

 

Jag är bollplanket - som hjälper till att se potentialer, sätta nya

mål och framför allt: tänka nya tankar. Nya tankar ger nya handlingar som ger nya resultat!  Läs mer...

 

Hej!

 

Monika Keiller Sjövall till er tjänst.

 

Jag är Associate Certified Coach utbildad vid Leapfrog AB. Medlem i ICF och och ambassadör för ICF i Stockholm.

 

Jag är en entreprenör som har jobbat med försäljning och människor i över 30 år. En av mina styrkor är förmågan att se människan och att hjälpa denna att utvecklas så att affärsnyttan och kundnyttan också blir större.

 

Som företagare och chef vet jag hur viktigt det är att ha nöjda medarbetare. Enligt min erfarenhet är det en förutsättning för att kunna driva ett framgångrikt företag. Att som ledare jobba med sin egen utveckling och sitt ledarskap gör att företaget i sin helhet utvecklas. Läs mer...
 

Hej !

 

Mirko Pansera heter jag.

 

Jag jobbar med coaching, utbildning och personlig utveckling. Allt för att få individer och grupper att hitta rätt. Jag tror på kraftfull och kärleksfull coaching utan krimskrams.

 

Jag tar raka vägen till resultat, genom autencitet, närvaro, lyhördhet, inkännande och massor av energi. Läs mer...